Teksttovenaar

Ik ben niet alleen verhalenverteller, maar ook tekstschrijver, redacteur en eindredacteur. Toveren met tekst doe ik al sinds 1987. Ik maak folders, kranten en brochures voor een breed publiek, maar redigeer ook beleidsnota’s en handleidingen voor professionals. Klantgericht, toegankelijk en betrouwbaar.

Schrijver
Een mooie tekst schrijven – ik doe het graag. Je kunt bij mij terecht voor theaterteksten, journalistieke stukken, persberichten en producties op het gebied van voorlichting en educatie.

Redacteur
Een ruwe tekst tover ik om tot een samenhangend, logisch en vloeiend geheel. Ik kan stukken voor je inkorten. Ik kan moeilijke verhalen eenvoudig maken. En ik kan teksten zo herschrijven dat ze voor jouw specifieke doelgroep aantrekkelijk en toegankelijk worden.

Eindredacteur
Je hebt een prachtige tekst? Zonder fouten? Stuur ‘m voor de zekerheid toch nog even bij me langs. Tien tegen één dat ik er nog van alles uit weet te halen. Dat ene taal- of typefoutje, een kop in een verkeerd lettertype, inconsequent taalgebruik of tegenstrijdigheden in de inhoud… Ik spoor het allemaal voor je op, waarna je de tekst met een gerust hart naar buiten kunt brengen.

Meer weten?
Bel of mail mij voor meer informatie, een offerte of een afspraak.

 

Ik werkte o.a. voor de Provincie Utrecht, Groenvoer Communicatie, Stadsmuseum IJsselstein, Netwerk Ruimte voor de Jeugd, Landelijk Bureau Toegankelijkheid, Consumentenvereniging Goede Waar & Co, International Institute for the Urban Environment, Stichting Kinderen Voorrang, Veilig Verkeer Nederland, Stadsavonturen en Kunst Centraal.